Tajemné účinky aktivního uhlí - Detox pro krásné vlasy


V čem spočívá magie aktivního uhlí?

Už staré matky znali blahodárné účinky aktivního uhlí. Možná právě při trávicích potížích jste byli nuceni sníst borůvkový kompot, nebo právě živočišné uhlí. Živočišným se nazývalo, protože kdysi dávno bylo vyráběno spalováním zvířecích kostí. V dnešní době se místo spalování kostí využívá uhlí vyrobené ze spalování rostlinných materiálů, například dřeva, kokosu nebo bambusu.

Aktivní uhlí jak známe dnes se získává zuhelnatěním přírodních materiálů bez přístupu vzduchu. Díky tomuto procesu vzniká jemný prášek s nespočtem pórů, které jsou záměrem s maximální účinností pro náš organismus. Právě kvůli pórům dokáže uhlí absorbovat všechny toxiny a nečistoty.


Městský uspěchaný život

Není žádným tajemstvím, že dnešní moderní doba spolu s uspěchaným způsobem života neprospívá jen naší psychice, ale do značné míry ovlivňuje i naše zdraví a krásu. Vlasy nejsou výjimkou a za všechen ten stres si vybírají svou daň. Spolu s vnějšími vlivy a znečišťujícími látkami způsobují útrapy v podobě matných vlasů bez života a přirozené čistoty. Tyto vlivy narušují z dlouhodobého hlediska nejen kvalitu vlasů, ale i účinky možného barvení či zesvětlování vlasů.

Revoluce v detoxikaci vlasů

Vlasový detox

Bylo jen otázkou času kdy aktivní uhlí najde uplatnění i ve vlasové kosmetice. Španělský výrobce Echos Line dlouho "neotálel" a představil nám novou řadu produktů založenou na 100% přírodním aktivním uhlí. Tyto produkty jsou vylepšené o SUPER-MIX 9 aktivních rostlinných výtažků. Celá řada Karb je speciálně navržena pro obnovu vlasů, které jsou poškozeny působením agresivních vnějších vlivů a které jsou oslabené tradičními chemickými procedurami.

Bambusové aktivní uhlí

  • 100% přírodní EKO-certifikované
  • Od pradávna známé čistící a detoxikující účinky aktivního uhlí
  • Odstraňuje nečistoty, mastnotu a usazeniny způsobené znečištěním a dalšími negativními vlivy
  • Poškozené a chemicky upravované vlasy budou znovu plné života, čisté, jemné a lesklé

3 Oleje

CHRÁNÍ a hydratují

  • neem (Zaderah indický)
  • černý kmín
  • baobab
3 Extrakty z exotického ovoce

DODÁVAJÍ ENERGII

  • mango
  • papája
  • ananas
3 Extrakty z bylin

PROČIŠŤUJÍ

  • kopřiva
  • šalvěj
  • žebříček


Produkty na každodenní potřebu

Šampon s aktivním uhlím

Pro poškozené a chemicky ošetřené vlasy

Šampon s dokonale čistícími účinky nečistot a usazenin ve vlasech. Šampon díky své receptuře dodává vlasům živost, jemnost a přirozený lesk. Šampon je vhodný pro každodenní použití na poškozené vlasy chemickými přípravky a negativními vnějšími vlivy.

Maska s aktivním uhlím

Účinná maska ​​zanechává Vaše vlasy jemné a hluboce vyživené. Vlasy jsou po použití masky krásně jemné, zdravé a plné života. Maska je ideální pro regeneraci vlasového vlákna a pro zmírnění negativních účinků vnějších vlivů.

Krystaly s aktivním uhlím

Ochranné sérum s aktivním uhlím

Krystaly jsou skvělým doplňkem pro karbonový šampon a masku. Krystaly jsou výjimečné svým účinkem okamžité jemnosti a krásného lesku. Sérum navrací vlasům jejich přirozenou krásu a chrání je před každodenními agresivními vlivy vnějšího prostředí pomocí ochranného filmu.

Technické produkty

Inovativní řada KARBON 9 obsahuje nejen kosmetiku pro každodenní potřebu, ale i technické produkty pro rychlé a účinné odbarvování a tónování na blond.

Popelavý toner s aktivním uhlím

Toner pro blond-popelavý účinek

Aktivní toner umožňuje dosažení pozvolného a vyvážených odstínů na blond, před-zesvětlených nebo vysoce zesvětlených vlasů. Toner je ideální pro dosažení popelavých blond odstínů a zároveň potlačuje nežádoucí žluté odlesky pro dosažení "chladného" efektu. Toner je vylepšený o popelavé mikropigmety.

Míchání 1: 2
Echos Aktivátor 7/10 vol

Echos Aktivátor 7/10 vol

Magic clean s aktivním uhlím

Odstraňovač skvrn s aktivy uhlím

Výborný pomocník při barvení, který odstraňuje zbytky barvy z pokožky hlavy. Odstraňovač hloubkově čistí bez dráždění pokožky hlavy.