VÁNOČNÍ INSPIRACE - Jak porazit suché a nepoddajné vlasy jednou provždy?

Znáte ten pocit když každé ráno strávíte před zrcadlem nějaký ten čas a Vaše vlasy jsou přesto "zvadlé", bez života a celé skrepatené? Chladné počasí doplněné občasnými přeháňkami, vlasům určitě na životě nepřidávají. Jediný způsob jak vlasy dostat jako tak do požadovaného tvaru je pomocí stylingových přípravků, kulem a žehliček. To však zanechává vlasy ještě více zničeny. Jde o jakýsi uzavřený kruh, koloběh, ze kterého není úniku. Jak se však chránit před suchými, nepoddajnými a pre krepatěním vlasů?

Na trhu existuje nesčetně mnoho vlasových přípravků, které slibují dosažení zářivých, lesklých vlasů. Při způsobu pokusu a omylu však ani "zázračné" přípravky nepomáhají a po dokonale hydratovaných vlasech není ani stopy.

Proč právě já musím mít takové suché a nepoddajné vlasy?

Prvním krokem je zjistit proč vlastně vlasy potřebují neustálou hydrataci a proč to ve Vašem případě nefunguje podle plánu. Přirozenou hydrataci vlasů mají za následek mazové kanálky, které vytvářejí jakousi ochrannou mazovou vrstvu která přes kořínek až po konečky vlasů hydratuje. Pokud jsou mazové kanálky poškozené, nevytvářejí potřebný maz pro hydrataci a Vaše vlasy zůstávají bez života, suché a nepoddajné. V takovém případě dochází ke krepatění vlasů, které ne a ne dostat do požadovaného tvaru.

Pokud poznáváte tento problém je více než jasné, že trpíte nedostatkem živin a hydratace. V takovém případě by Váš zrak měl zaměřit na přípravky, které jsou hloubkově hydratační a zároveň vyživující. Vybrali jsme pro Vás něco speciálního.

Farouk system CHI

Vlasová kosmetika přímo z Ameriky. Farouk Systems, u nás známé jako přípravky CHI na první pohled nevypadají nějak vábně a ničím výjimečné. Opak je však pravdou, Farouk Systems díky inovativním technologiím, aplikováním výzkumů a poznatků NASA do praxe nabízí unikátní produkty, které předstihují cokoliv jiného na trhu. Tento jednoduchý fakt odlišuje Farouk Systems od ostatních výrobců vlasové kosmetiky a dodnes je jednou z nejrychleji rozvíjejících se profesionálních značek v oblasti průmyslu krásy.

CHI INFRA

Kationtová hydratace jako účinný startér hloubkové hydratace spolu s molekulami přírodního hedvábí zaručí, že vlasy nebudou jen dokonale hydratované, ale také silné a zdravé. Ostatní složky přípravku se postarají o dokonalou ochranu proti termálním vlivům jako je styling vlasů za pomoci žehliček, kulem a laků na vlasy, ale i nepříznivým počasím. Tyto vlastnosti činí z řady CHI Infra nepřekonatelných konkurentů v oblasti hydratačních vlasových přípravků.

CHI INFRA TRIO - vianočný balíček

CHI INFRA SHAMPOO

CHI INFRA SHAMPOO

Udržovat vlasy hydratované a čisté, to je primárním cílem a slibovaným efektem každého hydratačního šamponu. V čem je však CHI Infra šampon jiný? Tento šampon je vlastníkem molekul přírodního hedvábí, který zaručuje zlepšení přirozené struktury vlasů a značně pomáhá kořínkům vlasů zůstat silné a zároveň zdravé. CHI šampon je vyroben s bohatou krémovou recepturou, která obsahuje proteiny pro dokonalou výživu vlasů a vlasové pokožky. Šampon je navržen s kationtovým hydratačním vzájemně propojeným vzorcem, který zajišťuje rovnováhu a vlhkost při čištění a poskytuje vlasům jemný a plnohodnotný vzhled po celý den. >>Přejít na produkt do e-shopu

Klíčové vlastnosti šamponu:
* Určený pro všechny typy vlasů.
* Vlasy jsou po použití okamžitě snadněji formovatelné.
* Zlepšuje hydratační rovnováhu vlasové pokožky a vlasů.
* Obsahuje kationtové hydrataci a proteiny.

Použití výrobku:
Použití šamponu je velmi jednoduché. Stačí když dostatečné množství šampónu vetřete do vlhkých vlasů a důkladně vpracujete po celé délce vlasů. Šampon následně řádně vymyjte aby ve vlasech nezůstaly zbytky šamponu.

CHI INFRA TREATMENT

CHI INFRA TREATMENT

Co by to byl za kondicionér, kdyby neměl za úkol vlasy zjemnit a zaručit tak lepší česatelnost. Proč a hlavně v čem je kondicionér CHI Infra Treatment dobrý, dokonce lepší oproti ostatním kondicionérem? Určitě stojí za zmínku účinná termální ochrana vůči stylingu vlasů pomocí fénů, žehliček na vlasy nebo kulem. Vlasy po nanesení kondicionéru zůstávají účinně chráněny vůči teplotním vlivům a zaručují svůj dlouhotrvající lesk a vitalitu vlasů. Tak jako šampon i kondicionér disponuje přírodním hedvábím, který už po prvním použití zaručí zlepšení struktury vlasů a zpevnění kořínků. Kationtová hydratace dopomůže k dokonalé, ale hlavně hloubkové hydrataci vlasové pokožky, která následně přes kořínek hydratuje celý vlas a zaručí tak zdravý lesk a celkové zdraví vlasu. >>Přejít na produkt do e-shopu

Klíčové vlastnosti kondicionéru:
* Kationtová hydratace zaručuje dokonalou, hloubkovou hydrataci vlasů
* Vytváří účinnou ochrannou vrstvu před teplotním vlivům (žehlička, fén, kulma, ale i přímé slunce).
* Přírodní hedvábí zaručí, že vlasy budou příjemně jako na pohled, tak i na dotek.

Použití výrobku:
Pro co nejlepší a nejefektivnější výsledek je vhodné kondicionér kombinovat s CHI Infra šamponem. Kondicionér stačí po umytí vlasů nanést do vlhkých vlasů a rovnoměrně rozetřít. Po uplynutí 2 až 5 minut důkladně vypláchnout.

CHI SILK INFUSION

CHI SILK INFUSION

Bez-oplachová obnovující maska ​​bez alkoholu je speciálně vyvinuta pro práci ve spojení se zbytkem linie CHI Infra. Stejně jako kondicionér, tato olejovitá maska ​​dokonale chrání vlasy před teplotními vlivy stylingu, či prostředí. Maska je bohatá na obsah přírodního hedvábí a proteinů pšenice a sóji. Díky čemuž pomáhá posilovat vlasové kořínky a zároveň poskytuje neuvěřitelnou jemnost, ovladatelnost a lesk. >>Přejít na produkt do e-shopu

Klíčové vlastnosti masky:
* Účinný komplex na reparaci vlasů.
* Obsah proteinů pšenice a sóji zaručí posílení kořínků a vytváří neuvěřitelnou jemnost.
* Ochrana před teplými vlivy stylingu a prostředí.

Použití výrobku:
Malé množství masky stačí rozetřít v rukou a jemně vetřít do konečků, popřípadě po délce celých vlasů.

CHI KERATIN

Rada CHI Keratin je podobná svým kolegou výše. Rada CHI Keratin se vyznačuje esenciálním arganovým a jojobovým olejem, který zaručuje výživu, zdraví a ochranu vlasů během dlouhé doby. Technologie Keratrix™ dopomáhá k správnému "dávkování", respektive postupnému a pravidelnému uvolňování.

CHI KERATIN TRIO - Vianočný balíček

CHI KERATIN SHAMPOO

CHI KERATION SHAMPOO


Už na první pohled je šampon hustý a bohatý, díky čemuž je zřejmé, že na aplikaci nebudete potřebovat velké množství. Luxusní vůně keratinové linie hned naznačí, že jde o silný koncentrát keratinu, jojobového a arganového oleje. Tyto esenciální oleje zaručí výživu pro zdraví, ochranu a lesk vlasů během dlouhé doby. Je důležité poznamenat, že šampon neobsahuje žádné sulfáty a parabeny. Převratná technologie Keratrix™ využívá systém postupného uvolňování pro celodenní ochranu a péči. >>Přejít na produkt do e-shopu

Klíčové vlastnosti šamponu:
* Jemně čistí a zároveň opravuje poškozené vlasy doplněním potřebného množství keratinu.
* Esenciální oleje Jojoby a Arga dodávají výživu, ochranu a lesk vlasů.
* bez sulfátů a parabenů

Použití výrobku:
Šampon je třeba aplikovat po celé délce vlhkých vlasů a následně řádně vypláchnout. V případě potřeby tento proces opakovat.

CHI KERATIN CONDITIONER

CHI KERATIN CONDICIONER

Bohatý kondicionér okamžitě vlasy změkčuje a zaručuje jemnost a snadnou rozčesateľnosť vlasů. Rekonstrukční kondicionér nejen, že zlepší elasticitu vlasů, ale zároveň působí preventivně proti budoucímu poškození. Kondicionér doslova utěsňuje a uzamkne vlhkost ve vlasové pokožce, což zaručí správnou hydrataci vlasů během celého dne. Technologie Keratrix™ se postará o to, aby toto dávkování bylo přímo úměrné. >>Přejít na produkt do e-shopu

Klíčové vlastnosti kondicionéru:
* Přímo úměrně obnovuje úroveň vlhkosti.
* Rekonstruuje, posiluje a zároveň utěsňuje hydrataci vlasové pokožky.
* Doplňuje vlasům vlastní protein pro výrazné posílení vlasů a prevenci před budoucím poškozením.

Použití výrobku:
Pro dosažení co největšího efektu a výsledku doporučujeme využívat kondicionér spolu se šamponem CHI Keratin. Kondicionér stačí vetřít do umytých a ještě vlhkých vlasů, po celé délce - zejména na poškozené části vlasu. Nechte působit 3 - 5 minut a následně opláchněte vodou, nejlépe vlažnou a nepříliš horkou.

CHI KERATIN SILK INFUSION

CHI KERATIN SILK INFUSION

Rekonstrukční komplex léčí a zároveň hydratuje poškozené vlasy. Zatímco přirozený keratin obnovuje vlasovou pokožku, přírodní hedvábí proniká hluboko do vlasů aby co nejúčinněji udržel vlhkost a vyhladil pokožku. Tato unikátní směs výrazně zlepšuje elasticitu, zabraňuje budoucím zlomenou vlasů a přidává intenzivní hydrataci, která obnovuje jemnost a lesk. Je třeba uvést, že tento komplex je bez-oplachový, čili jednoduše a rychle aplikovatelný. >>Přejít na produkt do e-shopu

Klíčové vlastnosti komplexu:
* léčí a hydratuje poškozené vlasy
* výrazně zlepšuje elasticitu a působí preventivně proti poškození
* dodává vlasům intenzivní vlhkost, hebkost a lesk

Použití výrobku:
Stačí když rozetřete malé množství v dlaních a následně vpracujte rovnoměrně do vlasů. Výrobek neoplachujte a rovnou pokračujte v úpravě vlasů jako obvykle.

Ať už se rozhodnete pro CHI INFRA nebo CHI KERATIN s určitostí víme, že nebudete zklamáni. Když bychom výrobky svými vlastnostmi a cenovou hladinou porovnávali s ostatními přípravky z naší nabídky nenašli bychom srovnatelný produkt.